Log ind

FAQ

Hvis du oplever vanskeligheder med at logge ind.

Jeg kan ikke huske min adgangskode.

Den mest enkle måde er at få en ny adgangskode tilsendt. Det gøres nemt via login sidens funktion, som hedder "Glemt kodeord".

Jeg har bestilt et ny adgangskode, men har ikke modtaget noget.

Den nye adgangskode er sendt automatisk og fremme inden for højst to minutter. Hvis ikke det ankommer (tjek spamfilteret), er der muligvis fejl i din e-mail adresse.

Send venligst

(1) fulde navn,

(2) e-mail adresse,

(3) adresse,

(4) telefonnummer

til Redaktionen via e-mail: redaktion@krigsvidenskab.dk.

Vi tilstræber at hjælpe indenfor en dag, men kan af og til vende tilbage i løbet af nogle timer.

Jeg er sikker på min adgangskode, men usikker på min e-mailadresse.

Du skal anvende din i selskabet registrerede e-mail adresse. Hvis du ikke er sikker på hvilken e-mail adresse du er registreret med.

Send venligst

(1) fulde navn,

(2) e-mail adresse,

(3) adresse,

(4) telefonnummer

til Redaktionen via e-mail: redaktion@krigsvidenskab.dk.

Vi tilstræber at hjælpe indenfor en dag, men kan ofte vende tilbage inden for et par timer.

Jeg er mangeårigt medlem af Selskabet og abonnent på Militært Tidsskrift, og har ikke logget ind på portalen før. Hvordan finder jeg mine loginoplysninger?

Der er to muligheder for at få adgang, vælg efter temperament:

  • Den hurtige, men omstændelige: Opret dig selv som ny bruger, udfyld alle oplysninger (husk billede). Redaktionen sletter efterfølgende dobbeltposten i medlemsdatabasen.
     
  • Den nemme: Send venligst (1) Dit fulde navn, (2) email-adresse, (3) adresse, (4) telefonnummer til Redaktionen per email til redaktion@krigsvidenskab.dk. Vi tilsender brugernavn og password inden for en dag, men kan ofte vende tilbage inden for et par timer.
Jeg får at vide at min bruger er blokeret - hvorfor og hvad gør jeg?

Efter fem fejlslagne login forsøg bliver din bruger blokeret i 6 timer og du er derfor forhindret i at logge ind. Du skal derfor afvente af din bruger automatisk bliver låst op igen, før du kan prøve at logge ind igen.

Du anbefales at anvende funktionen "Glemt kodeord" inden du prøver igen.

Det driller fortsat!

Alle medlemmer er meget velkomne til at kontakte per email til redaktion@krigsvidenskab.dk, hvis man oplever problemer med at logge ind. Jo mere præcist du beskriver de problemerne, jo bedre kan vi hjælpe dig videre samt undgå lignende problemer i fremtiden. Beskriv problemet, og skriv gerne hvilken browser du bruger og den fejltekst du evt. modtager. 

Mvh. Redaktionen

Hvad er et støttemedlemskab af Det Krigsvidenskabelige Selskab?

Hvad er et støttemedlem?

Som et led i moderniseringen af Selskabet har vi derfor åbnet op for, at alle kan blive medlemmer og som noget helt nyt har vi  oprettet støttemedlemskaber for virksomheder, der ønsker at støtte Det Krigsvidenskabelige Selskab og dets formål. Ud over at få firma-logo på portalens oversigt over støttemedlemmer vil medarbejderne i virksomheden kunne logge ind på www.krigsvidenskab.dk  via deres firma-mailadresse og få de fulde brugerrettigheder. Herudover vil virksomheden få invitationer til Det Krigsvidenskabelige Selskabs foredrags- og debatarrangementer, som afholdes løbende hen over året. Som et eksempel på et af de mere spektakulære af slagsen kunne Selskabet den 17. januar i år invitere medlemmerne til at høre NATO Generalsekretær Anders Fogh Rasmussen fortælle om Alliancens fremtid. Sidst, men ikke mindst vil Selskabet hvert år i oktober måned afholde en middag for vores støttemedlemmer, hvor der vil være lejlighed til at drøfte aktuelle emner omkring forsvaret med en repræsentant fra Forsvarets øverste ledelse.

Hvilke muligheder giver det at være støttemedlem?

Et støttemedlemskab af Det Krigsvidenskabelige Selskab giver virksomheden en række muligheder:

1)   Virksomheden bliver inviteret til Selskabets årlige middag for støttemedlemmer, hvor der vil være lejlighed til at drøfte aktuelle emner omkring forsvaret med en repræsentant fra Forsvarets øverste ledelse.

2)   Virksomhedens logo er placeret synligt sammen med de andre støttemedlemmers logo, under ”støttemedlemmer” på krigsvidenskab.dk

3)   Virksomhedens direktør kan efter henvendelse til redaktion@krigsvidenskab.dk deltage og invitere en eller flere medarbejdere til Selskabets arrangementer.

Hvordan bliver min virksomhed støttemedlem?

Hvis din virksomhed ønsker at støtte krigsvidenskab gennem et støttemedlemskab bedes du sende en mail til redaktion@krigsvidenskab.dk, som vi bestræber os på at besvare  inden for et døgn. Mailen skal indeholde:

  • Virksomhedens navn
  • Virksomhedens logo
  • Navn på den repræsentant fra firmaet som skal varetage kontakten med Selskabet
  • Repræsentantens e-mailadresse og telefonnummer

Når Selskabet har modtaget jeres ønske om støttemedlemskab, og bestyrelsen godkendt dette, modtager I en vejledning til hvordan jeres medarbejdere registrerer sig som medlemmer af Selskabet, og hvordan betaling gennemføres.

Bliv støttemedlem

Diverse spørgsmål om medlemsskab og funktioner på hjemmesiden.

Hvordan kommer jeg i kontakt med redaktionen?

Du er altid velkommen til at kontakte redaktionen med spørgsmål, kommentarer, ris eller ros, både hvad angår indhold og portalens teknik. Send en email på: redaktion@krigsvidenskab.dk eller læs mere her: Kontakt.

Har jeg mulighed for at tage gæster med til Selskabets arrangementer?

For at deltage i arrangementerne skal man være medlem af Selskabet. Medlemskab oprettes her.

Kan jeg se Selskabets arrangementer på nettet?

Selskabet kan desværre ikke lægge oplægsholderes indlæg ud på internettet fordi der skal kunne tales åbent “under rosen”. (Der kan dog være mulighed for VTC/streaming på forsvarets interne sikrede netværk. Kontakt redaktionen og hør om det er muligt ved de enkelte arrangementer).

Hvor er den trykte udgave af Militært Tidsskrift?

Den trykte udgave af tidsskriftet er fra primo 2013 erstattet af denne portal. Dette sker af to årsager. For det første tvang stigende udgifter til trykning og især forsendelse Selskabet til at forlade papiret - i alt fald for en tid. For det andet åbner net-portalen for flere stoftyper, herunder kronikker, online-debatter og grafisk materiale. Den åbner desuden for to-vejs kommunikation med medlemmerne, giver os et søgbart arkiv, forkorter tiden fra ide til publicering, tillader online tilmelding til aktiviteter og online medlemsadministration, og hjælper os til at sende nyhedsbreve per email til medlemmerne.

Hvad koster medlemskab?

Medlemskabet koster 300 kr. årligt.

En oversigt over hvad man som medlem får adgang til kan ses på siden "Om os".

Hvordan betaler jeg for mit medlemskab?

Betaling sker på:

Mobilepay-nummer: 72296 med brugernavnet DET KRIGSVIDENSKABELIGE SELSKAB, eller til Danske Bank kontoen:

Registreringsnummer: 1551 Kontonummer: 3142038412

Du bedes anføre dit navn og din email i notefeltet.

Hvad er selskabets formål?

At fremme dansk militær videnskabelighed. Læs om selskabets formål her. Ambitionen med nærværende portal er at skabe en ny digital guldalder for dansk militær videnskabelighed og Det Krigsvidenskabelige Selskab.

Hvordan får jeg optaget en artikel, en kronik, en boganmeldelse eller et debatindlæg?

Læs om mulighederne på siden "Instruks til skribenter".

Du kan også se hvordan du kan blive boganmelder på siden: "Vil du udvide din bogsamling? - Bliv anmelder".

Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på redaktionen.

Du finder kontaktoplysninger til redaktionen her: Redaktionen.

Hvordan kan jeg i øvrigt bidrage?

Selskabets frivillige og ulønnede bestyrelse er altid på jagt efter kapable kolleger med stor arbejdsevne. Kontakt formanden eller et medlem af bestyrelsen, og få mere at vide. Selskabets arkiv rummer omkring 7.000 artikler og boganmeldelser fra Militært Tidsskrift, der udkom på tryk fra 1871 til 2013. Vi arbejder løbende på at få lagt alle disse artikler på portalen i et søgbart format. Takket være fondsstøtte fra Jyllandspostens Fond, har vi allerede scannede filer tilbage til 1970. Hvis du ønsker  at give en hånd med i arbejdet, så skriv til redaktionen på: redaktion@krigsvidenskab.dk.

Øvrige kontaktoplysninger finder du på siden: Kontakt.

Adgang til artikler der endnu ikke på portalen

Artikler bliver løbende lagt på portalen, så medlemmer frit kan læse dem. Artikler der endnu ikke er lagt op kan sendes digitalt til medlemmer efter forespørgsel til redaktionen: redaktion@krigsvidenskab.dk eller her.

Hvordan er portalen bygget?

Selskabet vedtog i 2012 at gå den digitiale vej. Bestyrelsen udredte mulighederne, valgte net-bureauet Adapt som leverandør, og udviklede portalen. Krigsvidenskab.dk igangsattes i maj 2013, og kombinerer artikeldatabase, debat-moduler, medlemsadministration, arrangements-tilmelding og nyhedsbreve. Der er tale om et stort apparat med et utal af muligheder, og Selskabet og dets redaktion er ved at lære at bruge det. Undervejs forbedrede vi funktionaliteten sammen med Adapt.

I 2019 vedtog selskabet, at der skulle en nye hjemmeside til og firmaet ALOWEB.DK blev valgt til at udarbejde en ny hjemmeside i et mere tidsvarende og moderne design med intuitiv tilgang til oprettelse og udgivelse af artikler.
I december 2020 blev vores nye avancerede søgefunktion implementeret i vores arkivsøgning, således det nu er endnu nemmere at søge i arkivet.
Hjemmesiden videreudvikles i øvrigt efter behov.

DEL

Har du brug for hjælp?

Skriv til redaktionen på redaktion@krigsvidenskab.dk.

searchblock_pic_0.pngMilitært Tidskrift

Find gamle artikler, kronikker, afhandlinger mm. i arkivet v.h.a. vores arkivsøgning.

Arkivsøgning

Kommende arrangementer